Uitslagen
Regio toernooi

Terwijl de feestneuzen in Braband dezelfde kant opstonden werd er in het Verlaat de laatste ronde van de regiocompetitie afgewerkt.
Antoine Hoevenaren, Marien de Jonge, Rob Kruis en Paul Muijs eindigde in deze volgorde na 2 competitieavonden. Deze 4 schakers zaten in de kampioenspoel.
Na 2 ronden waren het Rob en Antoine met beiden 2 punten en ze moesten elkaar nog treffen. Antoine met wit en Rob speelde met zwart het zogenaamde Scandinavisch. Rob kreeg dreiging op de stelling maar Antoine pareerde die met een matdreiging. Al met al een mooie pot die Antoine naar zich toe trok en daardoor regiekampioen van Altena werd.
in de strijd om de derde plek moest Marien het afleggen tegen Paul Muijs.
Kees Romeijn kwam goed weg tegen een degelijk spelende Bertus de Vey die in het eindspel een pion niet meer kon dekken en opgaf. Ook tegen Fred Beumer kwam Kees goed weg, in een verloren stelling was de klok zijn redding. Mede door deze mazzel werd Kees de winnaar in de B-poule.
De immer goedgemutste Ibrahim Takesch won een partij van Teus van Helden! Die op zijn beurt weer een taart won, u raadt het al appelkruimel.
Ook onze wedstrijdleider Theo van Zuidam lootte een taart.
En daarmee eindigde deze avond rustig, terwijl wat zuidelijker nog vrolijk doorgespeeld werd.